import, export

 
  • Vergroot letter grootte
  • Standaard letter grootte
  • Verklein letter grootte

Prontolind Tattoo en piercing

Tattoo, piercing, ontsmetting en desinfectie, huidherstellend

Tattoo en piercing toebehoren. Pedicuregroothandel.nl is importeur van Prontolind, een desinfectie en ontsmettingsvloeistof, gel en schuim.
De spray wordt gebruikt als ontsmettingvloeistof van huid en wond. De gel wordt gebruikt als pakking over een wond of tattoo.
De schuim kan aangebracht worden op huid, m.n. littekenweefsel. Ook voor desinfectie van de piercing.
Het prontolind mondspoelmiddel is 100 % veilig voor oraal gebruik. Prikt niet en tast geen tanden of de kleur ervan aan.

 

Prontolind Gel 10 ml

Prontolind gel is bijzonder goed geschikt voor alle gebieden die na het piercen met een verbandje worden afgeplakt. Prontolind Gel
Ideaal voor neus en oorpiercings, omdat het goed hecht en de huid beschermt tegen infecties.
De prontolind gel is te gebruiken als een smeermiddel en heeft geen bijkomende geurtjes.
In combinatie met de Prontolind schuim is de gel ook uitstekend geschikt voor het behandelen van de getatoeerde huid.

 

 

Prontolind Losung 20 ml

Prontolind lossungProntolind losung in een druppelflesje is ideaal voor het reinigen van piercings in combinatie met een niet-pluizend wattenstaafje, watje of geweven gaasje.
Een bevochtigd gaasje of wattenstaafje verwijderd de restjes bij de piercing.

 

Prontolind Mondspoeling 250 ml

Prontolind mondwater bevordert de genezing van de tong of de lippiercing. Ook voorkomt dit mondwater de vorming van wondjes, de ideale plek voor ziektekiemen. Prontolind mondspoelmiddel
Prontolind mondwater bevat geen bijwerkingen zoals: smaakirritaties, veranderingen in de slijmvliezen of vergeling van de tanden.

 

 

ProntoLind® Spray 75ml

Prontolind spray
Voor een antiseptische reinigingen verzorging van huid- en slijmvliesgebieden waar een piercing is aangebracht

Eigenschappen:
ProntoLind® Spray is een gebruiksklare, waterachtige oplossing voor een antiseptische reiniging en bevochtiging van pas aangebrachte en van problematische piercings. Dankzij de toepassing in sprayvorm kunnen moeilijk toegankelijke huiden, zoals slijmvliesgebieden waar een piercing sieraad is aangebracht, pijnloos worden gereinigd.

De inhoudsstoffen hebben zich al miljoenen keren klinisch bewezen, zijn dermatologisch onschadelijk en worden beschouwd als middel van eerste keuze bij de behandeling van wonden.

Ze hebben geen afremmend effect op de granulatie en epithelisering, vertonen geen cytotoxische, prikkelende, irriterende of sensibiliserende eigenschappen en kunnen zonderbezwaar langdurig worden gebruikt.

ProntoLind® Spray beschermt eveneens tegen multiresistente (MRSA) en mycotische verwekkers en is ook goed verdraagbaar voor mensen met allergieën en diabetici.

Het polyhexanide-betaïne-complex,dat in de spray zit, ontsmet ook moeilijk toegankelijke wondgebieden,creëert een kiemarme wondomgeving en verwijdert onaangename geurtjes.
Dit voorkomt uitbreiding van pathogene, transiënte en residente ziektekiemen in het piercinggat en in de omgeving rond het piercing sieraad.
Hierdoor wordt de natuurlijke wondgenezing bevorderd en bespoedigd. ProntoLind® Spray is te combineren met alle moderne wondbedekkingen en piercingmaterialen.

Gebruiksaanwijzing: Tijdens de genezingsperiode: ProntoLind® Spray tijdens de genezingsperiode 3–5 maal daags aanbrengen.
Ook piercings en dermal anchors worden enkele keren op korte afstand bevochtigd.
Na een inwerktijd van enkele minuten kunnen vuil en gemakkelijk los te weken korstjes met behulp van vlies- of gaaskompressen of pluisvrije wattenstaafjes worden verwijderd.
Het piercingsieraad hoeft niet uit het gat te worden weggehaald, want ProntoLind® Spray bereikt dankzij de verminderde oppervlaktespanning zonder hulpmiddel het gaatje.

Na de genezingsperiode: gebruik ProntoLind® Spray voor de dagelijkse verzorging om te verhinderen dat bacteriën zich in het piercinggat nestelen en om zo infecties te voorkomen.

Spray hiervoor enkele keren op de piercing en laat de oplossing een paar minuten inwerken.
Net zoals bij de verzorging tijdens de genezingsperiode kunnen ook nu kompressen en pluisvrije wattenstaafjes worden gebruikt om korstjes te verwijderen.

Neem verder de verzorgingstips van uw piercer in acht – hij kent uw piercing het beste. Laat uw nieuwe piercingsieraad, zoals normaal wordt afgesproken, ter controle zien aan uw piercer.

Veiligheidswaarschuwingen:

ProntoLind® Spray niet gelijktijdig met zeep, zalf, olie of gels gebruiken.
Mag niet worden toegepast bij personen die allergisch zijn voor een van de inhoudsstoffen.
Fles na gebruik sluiten en beschermen tegen directe zonnestralen.
Een aangebroken fles binnen 12 weken opmaken. Uitsluitend voor uitwendig gebruik, niet innemen.

Samenstelling:

Aqua purificata, 0,1% undecylenamidopropyl- betaïne, 0,1% polyaminopropyl-biguanide (polyhexanide)
=consensusaanbeveling
DGfW (Deutsche Gesellschaft für Wundheilung und Wundbehandlung e.V.) 2004 & 2009

 

Huidherstellend schuimProntolind Tattoo-Pflegeschaum 100 ml

Deze tattooschuim onderhoudt, beschermt en verzorgd de getatoeerde huid.
De schuim is ideaal voor de dagelijkse verzorging tijdens de genezing van de tattoo.
Deze schuim bevat geen geen geurstoffen of andere schadelijke bestandsdelen en is hierdoor uitstekend geschikt voor de gevoelige of geirriteerde huid.

 

 

Voor het volledige assortiment:  kijk op www.pedicuregroothandel.nl of meer......... 

 

 

Groothandel

Contact en route