import, export

 
  • Vergroot letter grootte
  • Standaard letter grootte
  • Verklein letter grootte

Gezicht

Miracle of Aloe

Aanvankelijk is Aloë vooral gebruikt als laxeermiddel. Het sap bevat namelijk alloïne, dat een laxerende werking heeft. De Egyptenaren gebruikten Aloë bovendien bij het balsemen van lijken. Aloë Vera gel werd voor het eerst commercieel op de markt gebracht in de jaren 50 en werd bekend als drank, vochtinbrengende gel en als belangrijk ingrediënt in cosmetica en supplementen. De resultaten van recent wetenschappelijk onderzoek hebben ervoor gezorgd, dat Aloë Vera op dit moment een van de belangrijkste natuurlijke supplementen is.
De belangrijkste geneeskrachtige werkingen van Aloë zijn:
1) Het stimuleert de werking van het immuunsysteem.
2) Het heeft een ontsteking verminderende werking en een anti-histamine werking.
3) Het bevordert de genezing van wonden.
4) Het heeft een gunstige invloed op de werking van de spijsverteringsorganen. Onder andere heeft het een bloedglucose regulerende werking.
5) Het kan de werking van gangbare geneesmiddelen versterken, waardoor hiervan kleinere hoeveelheden nodig zijn.

De Miracle of Aloe producten zijn onderverdeeld in 5 groepen, ieder voor een ander "deel" van het lichaam. 

 

 Gezicht

 
Age spot cream

Creme tegen Ouderdomsvlekken Met 50% Aloe.
Ouderdoms- & pigmentplekken worden minder zichtbaar.

Een nieuw product tegen pigment- en/of ouderdomsplekken. Het is een rijke huidcrème met 50% heilzame Aloe Vera gel. Samen met andere unieke ingrediënten help het om na enige tijd lelijke pigmentplekken onzichtbaar te maken.

Inhoud 60 gr

 
All Day Moisturizer/Dagcreme

Moisturizer voor dagelijks gebruik
Met 50% Aloe
De vochtinbrengende creme beschermt de hele dag door!

De moisturizer dringt diep door, voedt en beschermt de huid de hele dag. Herstelt de natuurlijke vochtbalans en maakt de huid gladder, zachter en jonger.

Inhoud 60 gr.

 
Even skin tone

Maakt de huid lichter en brengt de kleur in evenwicht.

Klinisch bewezen dat het de huid lichter maakt.
Tegen vrije radicalen.
Met deze uniek tropische crème worden donkere plekken van de huid langzaam maar zeker helder en lichter. Wetenschappelijk bewezen ingrediënten voeden en verlichten - tezamen met geselecteerde plantaardige extracten - de huid. Veilig voor alle huidtypen.

Inhoud 60 gr.
 

 
Face and Neck revitalizer

Gezicht & HalsRevitalizer. met 40% Aloe. Geeft Gezicht & Hals een mooie teint en maakt de huid strakker!

Een weldadige gel die de huid van gezicht en hals strakker. maakt. Vermindert ouderdomsrimpels en maakt de huid gladder.
Gebruiksaanwijzingen: Maak eerst de huid schoon en breng daarna met de vingers al masserend in een opwaartse beweging de Gezicht & HalsRevitalizer aan.
Waarschuwing: Let op dat de gel niet in de ogen komt. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Inhoud 56 gr.
 

 
Vochtinbrengende Gezichtsgel

Met 90% Aloe weldadige vochtinbrengende gel.

Deze super hydraterende gel, met 90% pure Aloe Vera, dringt diep door in de huid en voorziet uitgedroogde cellen opnieuw van het noodzakelijke vocht. Helpt om de huid te ontspannen en zorgt ervoor dat je er goed uitziet. Bij een droge huid…. verzorg jezelf en je huid met een weldadige gezichtsgel!

Inhoud 60 gr.
 

 
SPF – 15 Moisturizer

Met 50% Aloe.
Beschermt de huid tegen vroegtijdige veroudering door de zon en brengt tegelijkertijd vocht in!

Dit geweldige product brengt niet alleen vocht in de huid – maar verschaft bescherming door SPF-15 Zonbeschermer om je zo te behoeden tegen de toenemende ouderdomseffecten door UV-A en UV-B zonnestralen.
Gewone vochtinbrengende crèmes blokkeren de vochtopname, maar de SPF-15 Moisturizer werkt zoals al onze vochtinbrengende crème –het dringt diep door, herstelt de natuurlijke vochtbalans en verjongt het uitgedroogde weefsel, terwijl tegelijkertijd de nadelige gevolgen van zonnestralen worden tegengehouden.

Beschermt- en maakt de huid glad en zacht. Laat de huid jonger ogen.
 

 
Aloe Vera Nacht Creme 

Met 50% Aloe

Diep inwerkende crème tijdens het slapen… geeft elke ochtend een jeugdiger en frisser verschijning. Helpt fijne rimpels weg te werken en brengt het noodzakelijke vocht diep in de huid. Veilig voor alle huidtypes.

Inhoud 60 gr
 

 
Dark Circle Eye Cream

Donkere kringen onder de ogen?

Helpt om donkere kringen te verminderen.
Verkleint rimpels en wallen.

Deze uniek crème, samengesteld met Aloe, Vitamine E en geselecteerde plantaardige ingrediënten, werkt snel om donkere kringen onder de ogen te verminderen. Het verkleint rimpels en wallen. Aantoonbare verbetering van de doorbloeding van de huid rondom de wallen. Een gezondere huid, die gelijkmatiger van kleur is, helpt om er beter en uitgeruster uit te zien. Twee keer per dag aanbrengen voor maximaal resultaat. Veilig voor alle huidtypen.

inhoud 30 gr.

 

 
Eye Puffiness Reducer

Vermindert Wallen onder de Ogen.
Met 50% Aloe.
Stopt Kringen en Wallen onder de Ogen!

Deze geweldige nieuwe verstevigingscrème doet je ogen er jaren jonger uitzien. De unieke formule combineert rijke hoeveelheden Aloe, Ginseng, Gotu Kola en andere exotische kruiden …al in de oudheid door vrouwen uit de Oriënt gebruikt om hun legendarische eeuwige schoonheid te behouden. De frisse en verzachtende crème zorgt ervoor dat de huid rond je ogen er frisser, mooier en jeugdiger uitzien. Doet kringen en wallen verdwijnen en voorkomt vroegtijdige veroudering. Veilig en zacht in gebruik.

Gebruiksaanwijzingen: Dep zachtjes twee maal daags of zo vaak als nodig is. Kan gebruikt worden onder de make-up.
 

 
Fine Line Reducing Gel

Beschermingsgel tegen fijne oogrimpels.

Speciaal samengestelde gel die niet alleen kraaienpootjes, lijntjes en ouderdomsrimpels rond de ogen voorkomt, maar ze ook geleidelijk doet verdwijnen. Maakt de huid strak en glad en voorkomt vroegtijdige veroudering.

Veilig voor de gevoelige huid rond de ogen.
 

 
Perfect Eye Cream

Niemand kan je warme blik weerstaan!

Biedt weerstand aan ouderdomsverschijnselen.
Verstevigt en verzacht de huid rondom de ogen.
Vermindert de rimpels.
Doet de ogen verjongen en laat ze de hele dag stralen.

Inhoud 15 gr.
 

 
Softly Silver Conditioner

Extra-Diep werkend .
Hertstelt de Volheid, Kracht en Stevigheid van Grijs Haar.

Conditioneert & Verzacht haar.
Herstelt Kracht & Stevigheid.
Stopt Haarbreukjes.

Als je grijze haar slap en broos is, als je last hebt van haarbreukjes, als je hoofdhuid erg droog is… gebruik dan ‘Softly Silver’. Deze conditioner is speciaal samengesteld om te voldoen aan de unieke behoeften van het ouderwordende haar. Het werkt extra diep om de superieure conditioner te brengen waar die het meest nodig is.

Inhoud 224gr
 

 
Softly Silver Shampoo & Conditioner

Met 20% Aloe Vera

Als je ooit zo mooie haar is veranderd in dof en futloos grijs haar en er broos uitziet…als je hoofdhuid erg droog is… gebruik dan ‘Softly Silver’™. Zonder kleurstof, gewoon een herstellende haarshampoo.

Gebruiksaanwijzingen: Maak het haar nat, breng vervolgens de Softly Silver™ Shampoo en Conditioner aan, masseer het vervolgens goed in het haar en de hoofdhuid. Indien nodig herhalen. Gebruik dagelijks voor zacht glanzend, zilvergrijs haar.
 

 
Lippen Balsem met Zonbescherming

40% Aloe
Zacht en Beschermt Gevoelige Lippen.

Wind en zon werken sneller in dan men denkt en laten lippen droog, ruw en met kloofjes achter. Deze natuurlijke heilzame lippenbalsem, versterkt met 40% zuivere aloe en SPF-15 beschermt gevoelige lippen tegen schadelijke UV-A en UV-B stralen.

Inhoud: 3 stuks
 

 
Depila-Cream

Gezichtshaar Remover met 70% Aloe.
Gezichtscrème verwijdert gezichtshaartjes in enkele minuten!

Verwijdert gezichtshaartjes veilig en gemakkelijk.
Maakt de huid zacht & glad.

Gewoon de Remover aanbrengen en binnen een paar minuten zijn de ongewenste gezichtshaartjes verdwenen. Maak daarna de behandeling af met de speciale verzachtende Finishing Cream. De set bestaat uit: 1 Facial Hair Remover en 1 verzachtende Finishing Cream met 70% Aloe.

Inhoud 2 tubes van 28 gr.
 

 

 Voor het volledige assortiment:  kijk op http://www.pedicuregroothandel.nl/ of  meer......

 

Groothandel

Contact en route