import, export

 
  • Vergroot letter grootte
  • Standaard letter grootte
  • Verklein letter grootte

Vijlen en raspen

Vijlen

Hout

Biosana hielvijl waterproof Classic hout                        
 

Nikkel

Vijlen van Checi. U maakt kennis met werkelijke meesterwerken op het gebied van vijlen. Gemak, ontwerp en technologie op zijn best. Checi vijlen zijn zorgvuldig ontworpen om uw dierbare tijd niet te verspillen. Checi vijlen zijn gemaakt van hoogwaardig Nikkel waarmee uw handen en voeten kunt verzorgen met een langdurig resultaat. De voeten en nagels worden gemakkelijk gladgestreken met deze professionele vijlen.Checi vijlen zijn een goed instrument in uw salon: Voor in de behandeling en voor de verkoop. De nagelvijlen zijn zo ontworpen dat u gemak heeft van het design. De vijlen kunnen gebruikt worden op natuurlijke en kunstnagels. Ook kleine eeltplekjes op de handen kunnen met de nagelvijl fantastisch weggehaald worden.

verkrijgbaar in fijn, medium en grof
 

Glas

Wekelijks onderhoud is de basis voor prachtige nagels met een regelmatige lengte en gelijkmatige vorm. Toch krijg je wel eens een haakje of scheurtje in een nagel, vaak als je geen vijl bij de hand hebt. Afscheuren dan maar, met een lelijk resultaat... Op zo een moment is een glasvijl ideaal.
Geschikt voor elk nageltype (ook kindernagels, minder vervelend dan knippen) en verkeerd vijlen kan niet. Door de structuur van het glas kun je alleen van de zijkant naar het midden vijlen.

Onverslijtbaar en onmisbaar

Plaats de vijl in een hoek van 45 graden van de nagel en vijl uw nagel in vorm. Vijl altijd vanuit de buitenhoeken naar het midden toe. 

Verkrijgbaar in klein en groot

 

Kunststof

 
Kunststof hielvijl.

De podorape kunststof hielvijl word gebruikt op droge voeten. Na gebruik een beetje hydraterende voetcreme gebruiken voor de perfecte afwerking.
Gemakkelijk te reinigen met water en zeep, of een desinfecterend middel.

Verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren
 

Kunstof hielvijl.
Gemakkelijk te reinigen met water en zeep, of een desinfeciemiddel.

 

 

Voor het volledige assortiment:  kijk op www.pedicuregroothandel.nl of meer......

 

Groothandel

Contact en route